Forside / Mediesalg / Cases / Triaction by Triumph

Kampagnen havde til formål at skabe opmærksomhed om Triumphs sportsbh Triaction, skabe engagement i brandet og øge antallet af trials af Triaction sportsbh’er i målgruppen kvinder 30-60 år.

Når en kvinde løber, bevæger hendes bryster sig mellem 7,5 og 20 cm op og ned og til siderne.

Derfor er det vigtigt at bruge en sportsbh, der støtter brysterne korrekt og har den rigtige størrelse.

Samtidig ved vi, at 7 ud af 10 kvinder bruger en forkert bh-størrelse.

Triumph ville gerne gøre noget ved dette og hjælpe danske kvinder med at finde den helt rigtige bh, så de får korrekt støtte, når de dyrker sport.

løsningen

Engagement og løbefællesskab

Triumph teamede op med femina for at knytte endnu tættere bånd til sportsinteresserede kvinder. femina dækker målgruppen godt og er rigtig god til at engagere sine læsere og kommunikere med dem i øjenhøjde.

Desuden er meningsdannere på modeområdet langt bedre repræsenteret blandt feminas læsere, end hvis man ser på kvinder generelt, og femina-læserne er mere tilbøjelige til at prøve nye produkter og tale med deres veninder om dem. Derfor var femina det perfekte match for Triumph-brandet og Triaction-kampagnen.

Kernen i kampagnen var et sponsorat af feminas Kvindeløb. I perioden op til løbet blev der opbygget en omfattende native-kampagne for at sikre Triumph ejerskab af perioden før og under løbene. Kampagnen løb fra februar til juni.

Der var planlagt to større aktiviteter for at skabe interessant og relevant indhold til kampagnen: Den ene var et 10-ugers trænings- og sundhedsprogram, som tre heldige femina-læsere vandt i en konkurrence.

Den anden var Triaction x femina Social Run, der var et mindre, eksklusivt løb på 5 km (100 deltagere i København og 100 i Aarhus) med fokus på den sociale oplevelse snarere end at løbe på tid. Blandt deltagerne var femina-læsere, bloggere og influencers.

Alle deltagere fik en sportsbh fra Triaction, så de kunne opleve den gode støtte, som bh’en giver. Det gav et stort engagement i Triaction-brandet og øgede WOM effekten af kampagnen.

For at øge det kvalificerede kendskab og engagement i Triaction-brandet, blev der samtidig kørt et omfattende native advertising spor på femina.dk og på feminas Facebook-side med engagerende videoindhold og digitorials.

Som den store finale blev Triumphs sponsorat af feminas Kvindeløb aktiveret. Her var Triumph-skilte på løberuten, eksponering af logo på løbernes startnumre og ved start- og målportalerne samt med en stor Triumph-stand med hele Triaction kollektionen samt mulighed for fitting af Triumphs erfarne medarbejdere.

Endelig aktiverede Triumph også sponsoratet på egne kanaler – især Facebook – for at øge effekten af kampagnen.

Resultat

Højt engagement og øget kendskab

Sponsoratet opnåede imponerede resultater målt på reach, involvering og salg. Tilsammen skabte aktiviteterne et højt engagement i Triaction-brandet og øgede kendskabet.

Alle aktiviteterne havde desuden en meget positiv effekt på Triumphs ansatte. De var stolte af sponsoratet og meget entusiastiske på standen til feminas Kvindeløb og i butikken til Triaction x femina Social Run.

Det store engagement øgede ekspedienternes fokus på Triaction-brandet i butikken, hvilket påvirkede salget i positiv retning.

Resultater:

femina kvindeløb/logoeksponering overfor 14.051 løbere

2 x 100 meget tilfredse deltagere til Triaction x femina Social Run

151.464 sidevisninger af advertorials på femina.dk

Reach for Facebook-opslag: 1,2 mio. (brutto)

Videovisninger på Facebook: 598.955 (brutto)

Interaktioner på Facebook: 4.283

Reach Triumph Instagram: 74.266 (brutto)

Salgsstigning på over 75% i kampagneperioden

Allerdk_pil