Forside / Mediesalg

Effektfulde kampagner og løsninger,
der flytter holdninger og varer

I Aller Mediesalg brænder vi for at skabe både kreative og effektfulde kommunikations- og kampagneløsninger med udgangspunkt i jeres specifikke behov og vores platforme.

Hvad enten det er en enkel kampagne eller en 360 graders løsning på tværs af platforme og universer.

Vi er et team af dedikerede medarbejdere, der er klar til at give dig personlig sparring og indsigt i netop de medieløsninger, der matcher dit produkt, behov og målgruppe, så du når dine mål.

Og vi tror på, at den nære relation giver os de optimale rammer for skabe resultater sammen.

Facts

0 Brand sites
0 Printmedier
0 Mio. sidevisninger pr. måned
0 Mio. følgere
Allerdk_pil

Events

Skaber unikke øjeblikke

Bliv en del af de nogle bedste, mest bevægende og eksklusive events. Eller skab jeres helt eget. Sammen med ALIVE, Aller Medias selvstændige eventbureau, skaber vi rammen for unikke og magiske øjeblikke med jeres brand som en central del af oplevelsen.

All About Teens

Alle de nyeste indsigter om de danske teenagepigers liv, medie- og forbrugsvaner.

Sky Is The Limit

ALIVE, Aller Medias selvstændige eventbureau, er altid klar til at udvikle det helt rigtige event for dit brand. Vi er klar til at brainstorme på muligheder og sikre en professionel og ambitiøs eksekvering

Cases

Lad dig inspirere

Vi laver skræddersyede, unikke og effektive kampagner for et bredt spektrum af både danske og internationale topbrands som Magasin, Garnier, EF Sprogrejser, Maldon, Tampax, Adidas, SAS, Arla og mange flere.

Kontakt

Kontakt os

Agency and Client Partnerships

Digital Agency

DG Media

Sales Support