Heartbeats udbygger reklamebureau med ny direktør i spidsen

pressemeddelelser, 15-09-2021

Gennem de seneste par år er der organisk opstået et bureau under Heartbeats. Et bureau, der har kunne håndtere den efterspørgsel, der har været efter moderne produktioner inden for lyd, video og brandkampagner.

Heartbeats blev stiftet i 2015 og er et medie, der har gjort op med mediebranchens gamle forretningsmodeller, støtteafhængighed og platforme, der altid tager udgangspunkt i tekst. Men de seneste år har vist, at mediets redaktionelle linje også rammer rent ned i en tid med fokus på blandt andet tabubrydende indhold, bæredygtighed og modernitet. 

- Flere og flere virksomheder vil heldigvis også gerne den vej, hvorfor de kommer til os og beder om hjælp, fortæller Le Gammeltoft, Heartbeats founder og CEO.

Nu sættes der fart på væksten, og reklame- og brandingbureauet skal drives som en selvstændig forretning sidestillet mediet, Heartbeats. For at organisere og drive denne vækst har Heartbeats ansat en af Danmarks mest erfarne kreative ledere, Peter Stenbæk, som skal være bureaudirektør. Peter har mange års erfaring inden for branchen, hvor han blandt andet har været Co-founder af We Love People (to år som CEO), Cosmic People og senest i ledelsen af The Story Laboratory hos Egmont Story House.

Bureauet har endnu ikke fået et navn, men det er tæt på. Og det skal dele værdier med Heartbeats. Det slår både Le Gammeltoft og Peter Stenbæk fast: Bureauet er født i samme ånd - et bureau, der kan fortælle historier, så hjertet banker og tårerne triller.

- Heartbeats’ værdier rammer mig rent. Jeg glæder mig til at arbejde med den kultur og udvikle nye måder at få den ud på sammen med Le og resten af holdet, siger Peter Stenbæk. 

Le Gammeltoft tilføjer: 

- Jeg har kendt Peter Stenbæk i mange år - både som et fantastisk kreativt og musikalsk menneske, men allermest som en iværksætter, jeg har set op til. Peter er flere gange lykkedes med at bygge virksomheder med stærk kultur og lidenskab i en branche, der ellers er styret af timeregistrering og med et lidt broget rygte.

Peter Stenbæk tiltræder stillingen den 1. november 2021.

For yderligere oplysninger:

Le Gammeltoft: +45 26 18 03 36, le@heartbeats.dk

Peter Stenbæk: +45 25 10 96 11

Pressekontakt