Bliv en del af et af Nordens største og førende mediehuse

I Aller Media bliver du en del af et moderne mediehus, centralt i København og lige ud til vandet.

Vi brænder for at skabe fantastisk indhold, kreative kampagner og store oplevelser til vores mange læsere, brugere og samarbejdspartnere. Det gør vi bl.a. gennem udvikling og innovation af vores mange udgivelser, digitale universer, services og events.

 

Mød en medarbejder

Journalist, Vi Unge

Ema Seferovic

“Jeg startede på journaliststudiet med drømmen om at få lov til at lave journalistik til børn og unge.

En drøm der allerede nu er gået i opfyldelse. Jeg er taknemmelig for, at jeg så tidligt i min karriere lever af det, jeg elsker – nemlig at underholde og gøre børn og unge klogere på dem selv og omverden.”

Journalist, Vi Unge
Journalist, Aller Kvindeliv

Tine Bendixen

“I Aller kan man lære en masse af hinanden. Jeg synes, det er virkelig fint, at virksomheden har øje for, at medarbejderne rummer rigtig mange ressourcer. Også skjulte ressourcer.

Det er en fordel både for virksomheden og den enkelte medarbejder at finde dem og bruge dem. Engagerede medarbejdere, der vil bidrage med alt det, de kan, er meget velkomne.

Jeg startede i Aller i 2011, og har sideløbende med jobbet bl.a. skrevet en bog. Man får ikke et nej herinde – der er frihed under ansvar, og det er super motiverende for mig.”

Journalist, Aller Kvindeliv
Strategic and commercial partnership director

Mads Vanggaard Thomsen

“Jeg tror, at min nysgerrighed og interessen for mit arbejde gør, at jeg kan repræsentere Aller på den bedst mulige måde.

Aller er et stort hus, men jeg mærker tydeligt samarbejdet på tværs af afdelinger og roller. Det er en kæmpe styrke at have et nært forhold til kollegaer på kryds og tværs, og sparring med kollegaer inden- og udenfor min egen afdeling er en absolut nødvendighed.

Sammen er vi stærkere, og det betyder, at jeg tit opsøger viden hos f.eks. Marketing, på redaktionerne eller i Allers eventafdeling, ALIVE.”

Strategic and commercial partnership director
Film & TV-elev, Aller Foto & Video

Elena Hybel Colding

“Det er fedt at være elev i Aller Foto & Video, fordi man fra dag et får tildelt store ansvar og bliver set som en vigtig del af afdelingen.

Man får lov til at afprøve en masse teori i praksis og er med i alle de forskellige faser af processen – fra konceptudvikling og tilrettelæggelse til produktion og klipning. Det lærer jeg virkelig meget af.”

Film & TV-elev, Aller Foto & Video
Digital redaktør, femina

Rita Gunnarsdóttir Dam

“Det, vi skriver, har stor betydning for mange danskere. Det bekræfter mig i den grad i, at jeg laver det helt rigtige.

At arbejde digitalt og med aktualitetsjournalistik på ’femina-måden’ er virkelig givende. Det er fedt, at vi som medie er med til at sætte en dagsorden – som vores artikelserie om samtykkeloven bl.a. er et fremragende eksempel på.”

Digital redaktør, femina
Redaktionschef, SE og HØR

Morten V. Poulsen

“Vores mål er at trække sh.dk i en mere nyhedsjournalistisk retning samt at udvide underholdningsbegrebet. Og indtil videre går det godt.

Medvind på de sociale medier og den første spæde høst af en mere generel nyhedssatsning har bl.a. ført til, at trafikken på sh.dk buldrer derudaf. Men vi er langtfra i mål. Ambitionerne er nemlig store.”

Redaktionschef, SE og HØR
Allerdk_pil

Ledige stillinger

Bliv en del af Aller Media

Fra kvindeliv, livsstil og skønhed til nyheder, underholdning og mad skaber vi indhold på tværs af alle vores platforme, som vores læsere, brugere og kunder elsker.

En karriere i Aller Media er en mulighed for at udvikle sig sammen med andre talentfulde kolleger, vokse og bidrage til en kreativ og energisk kultur.