Forside / Brand / Femina

“For alle de kvinder, vi er” - femina kommer hele vejen rundt om den moderne kvinde.

Siden 1874 har femina været Danmarks originale kvindemagasin, og lige siden har vi støttet, udfordret, løftet og inspireret danske kvinder. Denne mission står uændret den dag i dag.

Hver uge er femina på gaden med et magasin med masser af inspiration, nærværende artikler og nye perspektiver på livet som kvinde, mor, kæreste og menneske – på godt og ondt. Vi ønsker at afspejle samfundsdebatterne uanset om det gælder biodiversitetskrisen eller juletraditionerne.

Og så vil vi selvfølgelig gerne inspirere til alt det andet, der også er en vigtig del af vores hverdag: Hvad skal vi spise i aften – og på lørdag, når vi får gæster? Hvad byder moden på af spændende nyt til næste sæson? Hvordan kan vi indrette os og skabe fornyelse i vores bolig? Hvilken creme kan trylle for lige netop min hudtype? Og hvordan giver vi kærligheden, kroppen og fællesskabet et skud vitaminer?

femina er for alle de kvinder, vi er, fordi vi ved, at vi sagtens kan interessere os for både politik, mode, ligestilling og stjernetegn. Det er en fornøjelse at byde dig velkommen i fællesskabet.

Christina Bølling

Facts

0 Månedlige læsere
Allerdk_pil

Mode & Skønhed

Til den handlekraftige kvinde med hjertet på det rette sted

I femina får du inspiration til din næste festkjole, trin-for-trin-guides til sæsonens makeuptrends og opskrifter på nem og sund hverdagsmad, tips til din næste løbetur og gode råd til at tackle karrieren, veninderne og kærlighedslivet.

femina er kærlighed til kvindeliv – og din ugentlige inspiration til et indholdsrigt liv med nærvær, fordybelse, personlig udvikling og æstetik – me også nydelsesfulde genveje til god mad, givende samtaler og et hyggeligt hjem med masser af hjerterum.

Sundhed & Velvære

Mediekit

 • Priser

  Ugeblade 2023

  Femina
  2/1 100.700
  1/1 62.900
  1/2 42.800
  1/4 27.100
  Bagside 72.500
  1/1 Annonceartikel*  Kontakt salgsafdelingen for mere info om vores mange nativeløsninger på print.
  2/1 Annonceartikel*

  *Ved annonceartikler vil produktionsomkostninger variere – kontakt din konsulent for nærmere information.

  Placeringstillæg ugeblade
  Før midten + 15%
  Andre placeringer + 10%

 • Formater
  Format Bredde i mm Højde i mm Formatnr.
  Helside 208 278 322
  Dobbeltside 416 278 301
  Halvside/tvær 208 139 339
  Halvside/høj 104 278 340
  Kvartside 104 139 341
 • Deadlines

  femina udkommer hver torsdag. Ordre deadline er 5 uger før og materiale deadline er 3 uger før udgivelsesdatoen.

 • Forretningsbetingelser

  Annoncekontrol
  Aller Media forbeholder sig ret til at nægte at indrykke en annonce, selvom den i første instans er blevet accepteret eller tidligere har været indrykket. Annoncer der ud fra Aller Medias skøn kan forveksles med redaktionelt indhold forsynes med ordet ’’ANNONCE’’.

  Annullering
  Eventuel annullering skal være Aller Media i hænde inden bookingdeadline. I tilfælde af for sen annullering faktureres hele annoncens pris.

  Betalingsbetingelser
  Alle annoncer beregnes efter de på indrykningsdatoen gældende priser. Betalingsbetingelserne er løbende måned + 30 dage. Alle priser er i danske kroner ekskl. moms.

  Godtgørelser
  Ved sikkerhedsstillelse ydes der 1% i godtgørelse til bureauer, der er medlem af DRRBs sikkerhedsfond.Der ydes desuden 1,5% i informationsgodtgørelse. Godtgørelserne ydes på indrykningsprisen og ikke på produktionsomkostninger, porto etc.

  Reklamationer
  Ved trykning påtager Aller Media sig intet ansvar for eventuelle mindre afvigelser fra originalmaterialets farver. Aller Media forbeholder sig ret til at afvise reklamationer over annoncer, hvor materialet på forhånd er påtalt som ikke egnet til trykning. Der ydes ingen reduktion i annonceprisen ved fejl, hvor Aller Media er uden skyld i fejlens opståen. I tilfælde af fejl som annoncøren ikke bærer ansvaret for, giver vi reduktion efter vores skøn af budskabets forringelse, dog højst annonceindrykningens pris. Reklamationer skal fremsættes senest 10 hverdage efter annoncens indrykning. Fakturareklamationer skal fremsættes senest 10 hverdage efter fakturaen er modtaget.

  Produktion af annoncemateriale
  Annoncemateriale, herunder annonceartikler, der er produceret af Aller Media og Aller Medias underleverandører er ophavsretsbeskyttet og kan udelukkende eksponeres i Allers medier. Ønskes materialet eksponeret i andre medier, kan materialet købes fra Aller Media.

Ugeblade 2023

Femina
2/1 100.700
1/1 62.900
1/2 42.800
1/4 27.100
Bagside 72.500
1/1 Annonceartikel*  Kontakt salgsafdelingen for mere info om vores mange nativeløsninger på print.
2/1 Annonceartikel*

*Ved annonceartikler vil produktionsomkostninger variere – kontakt din konsulent for nærmere information.

Placeringstillæg ugeblade
Før midten + 15%
Andre placeringer + 10%

Kontakt

Kontakt

Mediesalg Spørgsmål vedr. abonnement:
Anette Fich abo@aller.dk | +45 72 34 20 70
Senior Client Director
+45 50 76 15 12 Redaktion
Anette.fich@aller.com redaktionen@femina.dk